CIDRANI JABOLČNI KIS IN MED, 500ml
16,90 €
Ni na zalogi
Jabolčni kis, obogaten z vinsko matico in sladkim medom, je popolna kombinacija okusov za ljubitelje naravnih izdelkov. Cidrani različica jabolčnega kisa je ekološko pridelana in se ponaša s 33% vsebnostjo medu, ki poskrbi za dodatno bogastvo okusa.
HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
CIDRANI JABOLČNI KIS IN MED, 500ml
16,90 €
Ni na zalogi
Jabolčni kis, obogaten z vinsko matico in sladkim medom, je popolna kombinacija okusov za ljubitelje naravnih izdelkov. Cidrani različica jabolčnega kisa je ekološko pridelana in se ponaša s 33% vsebnostjo medu, ki poskrbi za dodatno bogastvo okusa.
HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
CIDRANI JABOLČNI KIS IN MED, 500ml
16,90 €
Ni na zalogi
Jabolčni kis, obogaten z vinsko matico in sladkim medom, je popolna kombinacija okusov za ljubitelje naravnih izdelkov. Cidrani različica jabolčnega kisa je ekološko pridelana in se ponaša s 33% vsebnostjo medu, ki poskrbi za dodatno bogastvo okusa.
HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
PREDNOSTI, Cidrani med lahko pomaga:
- izboljšati prebavo
- znižati krvni sladkor
- izboljšati stanje kože
SESTAVINE:
Jabolčni kis *, 33% medu * ( * iz ekološkega kmetovanja). Vsebuje do 5% ocetne kisline.
KAKO UPORABLJATI
Kot jutranji ritual pred jedjo popijte 2 žlici Cidrani Original z malo tople vode.
Cidrani Original lahko dodate v mineralno vodo in ustvarite osvežilno okusno pijačo. Če dodate ingver in limono, boste uživali v pijači, ki dodatno okrepi vaš imunski sistem. Le majhna količina Cidrani Original bo odlično popestrila vašo dnevno solato ali večerni koktajl.
NAVDIH
Koristi organskega jabolčnega kisa so bile poznane že našim babicam, a pomen uporabe jabolčnega kisa v vaši jutranji rutini izvira iz antičnih časov. Hipokrat ga je priporočil svojim pacientom kot naravno zdravilo, Rimljani pa so ga uporabljali, zlasti med vojno. Za osvežitev in energijo v vojnih časih so pripravili pijačo posca – jabolčni kis, razredčen v vodi, z začimbami in soljo.