CIDRANI KOMBUCHA – WATER KEFIR MICRODRINK – INGVER, 20 ml
2,50 €
Ni na zalogi
Naša vrečka z vodnim kefirjem in ingverjem je optimalen rezervoar antioksidantov, da jo vzamete s seboj kamorkoli in kadarkoli ter okrepite svoj imunski sistem.
V 200-250 ml kozarcu vode držite vrečko nad kozarcem in jo upognite po sredini. Stisnite stranice, da sprostite tekočino v kozarec.
- Brez predelanega sladkorja
- Organske sestavine
- Hlajenje ni potrebno
- 90 % manj CO2
- Na rastlinski osnovi
HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
CIDRANI KOMBUCHA – WATER KEFIR MICRODRINK – INGVER, 20 ml
2,50 €
Ni na zalogi
Naša vrečka z vodnim kefirjem in ingverjem je optimalen rezervoar antioksidantov, da jo vzamete s seboj kamorkoli in kadarkoli ter okrepite svoj imunski sistem.
V 200-250 ml kozarcu vode držite vrečko nad kozarcem in jo upognite po sredini. Stisnite stranice, da sprostite tekočino v kozarec.
- Brez predelanega sladkorja
- Organske sestavine
- Hlajenje ni potrebno
- 90 % manj CO2
- Na rastlinski osnovi
HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
CIDRANI KOMBUCHA – WATER KEFIR MICRODRINK – INGVER, 20 ml
2,50 €
Ni na zalogi
Naša vrečka z vodnim kefirjem in ingverjem je optimalen rezervoar antioksidantov, da jo vzamete s seboj kamorkoli in kadarkoli ter okrepite svoj imunski sistem.
V 200-250 ml kozarcu vode držite vrečko nad kozarcem in jo upognite po sredini. Stisnite stranice, da sprostite tekočino v kozarec.
- Brez predelanega sladkorja
- Organske sestavine
- Hlajenje ni potrebno
- 90 % manj CO2
- Na rastlinski osnovi
HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
Dokazane zdravstvene koristi fermentirane hrane in pijače izhajajo iz prisotnosti bakterijskih kultur in njihovih zdravju koristnih metabolitov.
Polifenoli, zaužiti v fermentirani hrani in pijači, lahko služijo tudi kot prebiotiki. Prav tako jih presnavlja mikrobiota debelega črevesa, ki proizvaja metabiotike, kot so kratkoverižne maščobne kisline (SCFA), ki spodbujajo imunske odzive v gostitelju in zmanjšujejo vnetni proces.