Barbarella Shop
Barbarella Shop
SKU: 00746|Categories: , |

MANDLJI (eko), 500g

8,79 

20% Off

Mandlji so bogat vir zdravih nenasičenih maščob, ki prispevajo k zdravju srca in ožilja, poleg tega pa so bogati z vitaminom E in so odlični kot prigrizek ali v različnih sladicah, mandljevem mleku, mandljevem maslu in drugih jedeh.

HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
SKU: 00746|Categories: , |

MANDLJI (eko), 500g

8,79 

20% Off

Mandlji so bogat vir zdravih nenasičenih maščob, ki prispevajo k zdravju srca in ožilja, poleg tega pa so bogati z vitaminom E in so odlični kot prigrizek ali v različnih sladicah, mandljevem mleku, mandljevem maslu in drugih jedeh.

HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA
SKU: 00746|Categories: , |

MANDLJI (eko), 500g

8,79 

20% Off

Mandlji so bogat vir zdravih nenasičenih maščob, ki prispevajo k zdravju srca in ožilja, poleg tega pa so bogati z vitaminom E in so odlični kot prigrizek ali v različnih sladicah, mandljevem mleku, mandljevem maslu in drugih jedeh.

HITRA DOSTAVA
PREVERJENA KAKOVOST
100% VAREN NAKUP
15 DNI ROK VRAČILA

Mandlji so oreščki, bogati z nenasičenimi maščobami, ki znižujejo raven holesterola in tveganje za nastanek bolezni srca in ožilja. Mandlji vsebujejo visoko vsebnost vitamina E, magnezij, ki je pomemben za krvno ožilje in izboljšujejo krvni obtok. Mandlji so tudi dober vir kalija, ki je pomemben za krvni pritisk. Glikemični indeks mandljev (GI) je nič, zaradi česar mandlji ne dvignejo ravni krvnega sladkorja, namesto tega rezultira v sproščanju inzulina in pomaga preprečiti dvige glukoze v krvi, ki lahko sicer vodijo v diabetes in srčne bolezni. Mandlji so zato izvrstna hrana za pre-diabetike in diabetike. Koristno je vedeti tudi to, da kadar mandlje uživate z visoko-glikemičnimi živili, lahko ti preprečijo zvišanje sladkorja v krvi, ki bi ga omenjena druga živila sicer povzročila.

Mandlji so znani po sladko-grenkem okusu, zato so bili več stoletij uporabljeni za razne sladice in ostale pečene dobrote. Ker pa vsebujejo nizko število ogljikovih hidratov, iz mandljev pridelujejo moko, ki je odlična zamenjava za tiste, ki so alergični na gluten.

V zadnjem času postaja vse bolj priljubljeno tudi mandljevo mleko, še posebej med tistimi, ki ne prenesejo laktoze ali se izogibajo mlečnm izdelkom.

Poreklo: ZDA

Teža: 500 g

Title

Go to Top